Werkzaamheden

Op dit moment werken we als jeugdwerkers voor zowel de Gemeente Capelle aan den IJssel als voor de Ontmoetingskerk. We zijn werkzaam in de wijk Schollevaar, in Capelle aan den IJssel. We houden ons daar bezig met het (missionair-diaconaal) jeugdwerk.

We zijn er voor alle jongeren in de wijk, wat voor achtergrond ze ook hebben. Samen met vrijwilligers bieden we hen allerlei activiteiten aan. We organiseren huiswerkbegeleiding op een aantal basisscholen, sporten met jongeren op straat, knutselen met meiden op de meidenclub en ga zo maar door. In het schema hiernaast kunt u zien wat op dit moment de meest actuele activiteiten zijn. Op onze Facebookpagina zijn hier foto's van te zien.

Naast het werk in Capelle Schollevaar geven we ook workshops over onderwerpen die met jeugdwerk te maken hebben en schrijven we programma's gericht op (missionair-diaconale) jeugdclubs.

Als u vragen heeft over ons werk of als u wilt weten of we u misschien kunnen helpen bij het (missionair-diaconaal) jeugdwerk, neem dan contact met ons op!

Actueel overzicht

Sportweek
11 Tot en met 15 juli. Meer info.

Sportdagen
Elke eerste zaterdag van de maand. Meer info.

Kinderclub 'De verrekijker'
Vanaf zaterdag 29 januari tweewekelijks van 10:30 - 12.00 uur. Meer info.

De Kinderhuiskamer
Vanaf 2 februari wekelijks op woensdagmiddag, behalve in de schoolvakanties, tussen 14.00u en 16.00u. Meer info.